Lambat haid 8 hari adakah normal atau hamil?

14 Các câu trả lời

Saya lewat 1hari period pun terus check upt sbb saya period regular jer. Awak punya tak tahu la sbb bdan lain2 kan. Nk tahu jawapan kena check upt. Simple

Sy tggu 27hari x haid Sy test alhamdulillah pregnant...ttc 1th 5bulan..kalau baru2 ni was2 awak buat lama sikit kadang sebulan Bru detect

6mo trước

Ap simptom dia sis 🥹 sbb sy jnis yg mmg setiap buln mesti haid tiba2 buln ni dh lmbt , blum try cek upt lg sis sbb tkut kecewaa sis tp simptom tu ad mcm setiap pagi mesti ada nk muntah dan pninglahh

saya 3bulan tak haid tp tak pregnant pun, normal.😅 cek upt la puan baru tahu. tak mau upt, gi klinik buat test darah

6mo trước

3bulan ea..x priod bahaya tu kena check sis , normal sebulan sekali je..kalau lmbat

Nak tau hamil atau x cek upt ye..n klau dpt yg -ve jgn kecewa ya..klau +ve alhamdulillah tahniah...

Dah tak tahu berapa kali nk ulang, check upt kalau nak tahu pregnant ke tak

6mo trước

Alhamdulillah tahniah sis

wallahualam .pape try chck upt k😉mg dpmudahkan segalanya aamiin

Cek UPT, klu nak tahu jwpn.. sbb kitaorgpun xtahu

normal sis. kalau sis suspect pregnant, check UPT.

Check UPT utk tau pregnant atau tak

Dua2 boleh.. kena check upt..