due date 29/4

lagi 5 hari due date saya 29/4 tapi saya masih xrasa apaa2 lagii normal kaaa???

8 Các câu trả lời

Ade org tanda pecah ketuban.. Ade org turun darah.. Dan ade jugak tanda perut mngeras je..kontraksi mkin lama mkin kuat.. Bsalin blh juga kekdg overdue..klu xde tanda2 releks wlwpn dh due.. mungkin overdue

mcm sy overdue 2hari, hri nak masuk hsptl tu, hanya de tanda perut mengeras setiap setengah jam, continuesly selama 2jam, so trus pg hsptl, bila check dah bukak 4cm, xde water break, takde darah ape² pun

3y trước

risaw sayaa smpai harini xdk rasa apaa2 lagi...

sy overdue 40mggu 1hri...tp xrsa sakit ap2 pun...turun darah pun xsakit, boleh mndi + mkn dlu bru g hosp...Dr cek jln dh buka 4cm..then tgu lg 4jam dh 6cm...tgu lg 2jam dh brsalin..

due date saya 30/4 pun skrg xd tanda2 lagi. kalau takde tanda jgk 30hb tu kne serah diri. semoga urusan kite sume dipermudahkan Aamiin3x..

3y trước

puan zaimi anak sulung ke. ade gdm on diet x ? sy ad gdm on diet tu kne serah dri jgk x boleh bersalin overdue :'(

sama la due.. saya pon due29/4 jgk.. tpi kdg2 perut ni rsa memulas lpas tu hilang...

3y trước

akan rasa skit mulas2 Kat bahgian ari2 atau tunsun dlm 5mint pastu hilang...tuh nk brnaklh tuh...

alhamdulillah saya dh slmt bersalin smlm....

Sama la..sy pun xde tanda2 bile baby nk kelua 😂😂

3y trước

takot semua ada niii hari2 dok tggu blaaa la bby nk kluar

alhamdulillah saya dh slmt bersalin smlm....

3y trước

tahniah sayaa blm ada tnda2 lagi pun hm