Hai ibu2 semua...nak tanya la ibu2 yg fulltime housewife kan, macam mana urus rumah dsn baby bila duduk berdua? Hehehe mana tau time nak pegi toilet

La dia merengek ?. Baby saya pulak jenis tidur nak peluk je kalau betul2 lena baru la ok kalau nak letakz

6 Các câu trả lời

Curi2 msa time bby tido yunk..

5y trước

Tu la tengah imagine 😅. Jenis baby saya elok lena nak letak tempat tidur celik terus mata. Nak tidur peluk, atas dada 😂. Will try ma best. Thanks mommy!