sendawa angin

kwn2 ada tips hipangkan angin dlm bdn? tba2 pening dan sendawa... sy pregnant ank pertama 7 mnggu

1 Trả lời

Takda, ni semua ibu2 kena hadapi sbab badan kita tga mengalami perubahan hormon😅 Ada yg merasa ada yg tak, it’s depend dkt hormon badan kita adapt dgan pregnancy 😇 sya tga alaminya skrg😭 Plus muntah n heartburn skli😭😭

4y trước

semoga bertabah kita semua.. semoga d permudhkn urusan kita semuaa... mohon kemudahan dan pertolongan Nya.. aamin