Cari makanan raya yang anda kenal di bawah!

Kurang beberapa hari saja lagi kita akan menyambut hari lebaran🥰 Cuba cari berapa banyak menu makanan raya yang anda boleh jumpa di bawah ni😋 Hint : jawapan bukan 3 ya🤭

Cari makanan raya yang anda kenal di bawah!
40 Các câu trả lời

1) serunding 2) rendang 3) ketupat 4) lemang 5) serunding 6) lontong 7) burasak

Serunding Rendang Ketupat Burasak Lontong Lemang Ganjaran [ tiba2] 🤣

1.rendang 2.lemang 3.lontong 4.ketupat 5.serunding 6.burasak 7.

1.rendang 2.burasak 3.ketupat 4.lontong 5.serunding 6.lemang

rendang, lemang, serunding, ketupat, lontong, burasak,

rendang, serunding, burasak, ketupat, lontong, lemang,

Serunding, Rendang, Ketupat, Lontong, Lemang

1.rendang 2.ketupat 3.serunding 4 lemang 5.lontong

Rendang Burasak Lontong Ketupat Serunding Lemang

Rendang Serunding Burasak Ketupat Lemang Lontong