Apakah perkataan pertama yang anda nampak?

Haahh tengah berehat-rehat ke tu👀 Jom cuba cari berapa banyak perkataan yang anda boleh jumpa di bawah ni😏 Siapa yang power boleh jumpa lebih daripada 5 perkataan tau!🤭 Lepas dah jumpa tu jangan senyap je😆 Share sharelah jawapan dekat ruangan komen bawah ni👇😉

Apakah perkataan pertama yang anda nampak?
834 Các câu trả lời

manja, baik, garang, menakjubkan, dia, farm, next, seronok, penyayang, lembu, lembut, penyabar, hebat, beta, raba, tibi, Sir, gas, pen, Nepal, bau, bar, but, bit

manja, penyayang, penyabar, lembut, garang, guna, baik, seronok, gas, sagu, tibi, farm, epal, enak, menakjubkan, luar biasa, ayak, mistik, bebel, kaya, bin

1)Manja 2) Baik 3) Dia 4) Garang 5) next 6) seronok 7) penyayang 8) lembu 9) lembut 10) farm 11) menakjubkan 12) penyabar 13) tibi 14) luar biasa

1)PENYAYANG, 2)SERONOK, 3)MANJA, 4)BAIK, 5)GARANG, 6)PENYABAR, 7)MENAKJUBKAN, 8)LEMBUT 9)HEBAT 10)BEBEL 11)LUAR BIASA 12)MISTIK 13)GUNA 14)KAYA

Penyayang, lembut, manja, baik, garang, menakjubkan, seronok, penyabar, hebat, mistik, abai, dia, biasa, gas, guna, bebel,

Manja, baik, garang, menakjubkan, penyabar, penyayang, seronok, lembut, hebat, mistik, luar biasa, bebel, guna

manja, baik, garang, seronok, enak, guna, penyayang, penyabar, lembut, luarbiasa, menakjubkan,mistik,bebel

Manja Baik Garang Lap Menakjubkan Penyabar Penyayang Seronok Lembut bebel tibi gas luar biasa abai guna

1.seronok 2.penyayang 3.manja 4.baik 5.garang 6.penyabar 7.menakjubkan 8.mistik 9.lembut 10.sagu 11.biasa

manja baik garang menakjubkan penyabar lembut luarbiasa seronok penyayang hebat guna kaya mistik bebel