Kulit melupas

Kulit baby saya melupas n merah di celah pelipat peha..boleh suggest tak produk apa yang sesuai untuk hilangkannya? #firstbaby #mommybuntu.

9 Các câu trả lời

saya suggest guna produk shaklee..herb bland..sy gunakan pada anak untuk ruam alhamdulillah dh berkurangan..

hye sis.. sis boleh try skeenz.. klau sis berminat boleh wsp ibu.. www.wasap.my/60138661354

mommy boleh cuba ni boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/kalmy #TAPactiveusers

4y trước

Apa kandungan lotion ni? diperbuat dr ap?

mommy boleh rujuk ni 👆 semoga ianya membantu 😊

Try gune vaseline utk baby tu

cuba guna calamine cream..

Minyak kelapa dara sis

Calamine lotion

drapolane