Serba salah

Kucing saya aktif sangat. Saya suka tengok dia aktif main lari² lompat. Tapi itu laa, bila tiba perangai dia, dia suka datang jilat² muka ni, gigit².. kadang² waktu kita baru duduk nak rehat. Datang laa.. saya pulak kekadang tu geram terus ambik dia campak tepi. Dia dtg lagi, campak lagi, dlm hati geram + kesian. Bila dia tido mcm ni, saya gosok laa, kesian. Dia nak manja tp xkene dgn mood kita. And ada juga saya jentik telinganya😌, orang kata nak ajar kucing supaya xnaik meja dan korek sampah, jentik teling.. saya buat laa, tp rse kejam😌.. kucing saya ni, pagi, tengahari dan malam duk dlm rumah. Tengah hari mcm sekarang, tido dlm aircond. Petang saya dtg husband bawa jalan².. masa dia kecik masih menyusu, maknya lari.. Saya doa moga² minta Allah jauhkan daripada terkenen ke ank dalam kandungan saya apa yg saya buat kat depa 2 ekor ni. Jentik², campak², dan marah mulut...

Serba salah
31 Các câu trả lời

samalah mcm kucing saya, nakal mcm ni lah. tpi bila dgn encik suami. manja giler, maklumlah. encik suami yang ambik dan jaga dye masa kecik kat umah bujang dyr ddk dulu