#babyfirst

Korang yg kandungan 20 weeks dah rasa ke baby bergerak? Normalkah tak rasa lagi? Ni anak first jadi tak berapa tahu sangat.

9 Các câu trả lời

Rse gerak kdg ad hari aktif ad hri tak tp masih gerak,klo xaktif tu sy tepok2 kit perut 🤣 ad sekali sy risau die xgerak suh husbnd dgr kt perot, sllu bunyik kruk kruk cmtu cm bunyi air ttbe kne kick, kjut die😂😂😂klo sy xpuas hati sy g klinik scan , die grk tp xrsa sbb perot sy tebal doc ckp😂

Saya pun sekarang tengah mengandung anak first. Harini genap 20 weeks & masih tak rasa baby bergerak tapi bila scan bunyi jantung 9weeks 5days, alhamdulillah sihat bunyi macam kuda berlari. Nurse kata baby saya kecik that’s why tak rasa baby kick lagi.

Saya pun masuk 20weeks macam tu baru rasa baby gerak sis. Tapi mungkin baby ada gerak cuma kita je tak perasan. InshaAllah baby sihat ye

Saya pon sama, dah 20 minggu tapi belum rasa baby gerak lagi. InsyaAllah baby kita semua sihat2 je tu. Aamiin

Normal. Ank 1st org kata mmg lmbt skit rasa. Sy dulu masa preggy mula rasa pergerakan masa usia 22 minggu

kalau sy 26 w baru rasa tapi sekarang dah masuk 32 w aktif betul geraknya heee

Saya juga 17 minggu dah ada rasa pergerakan baby dalam perut now 23 week 6 day

alhamdulillah..mase 18minggu lgi dh rase gerak baby #21minggu3hari #firstbaby

baby first sya rsa pd mggu ke22😁