kudap kudap

korang yang fully bf mum, kudap kudap apa yang boleh hilangkan lapar eh? anak dah nak 11m tapi tiap malam still bangun lagi nak menyusu. pastu mesti rasa perut terus masuk angin even malam tu dah makan nasi. pls help 🥹

5 Các câu trả lời

sy mkn nasi, 7sikit, 10sikit. sy pun skrg time bf ni jenis lapar je terus angin nk pitam, kalau dulu angin tu kalau seharian tk makan je, ni dah mkn byk pn gaya macam tak jumpa nasi langsung. utk sy sdri kalau dah time rasa lapar masuk angin tu mmg elak dah roti ke biskut ke, sbb nanti buat angin lagi teruk,muntah terus.

roti biasanya cepat buat rasa kenyang.. tgh malam pernah try makan biskut je, tapi cepat lapar balik pulak.. hehe.. kadang cereal dgn susu..

2mo trước

pukul 12pagi i makan roti sebab lapar pastu tengah malam tu rasa nak muntah sampai takleh tidur dalam 2pagi. so takut pulak nak makan roti je 😭

Saya grab apa yang ada je. Buah, wholemeal bread, makan nasi balik 😁

Roti, biskut, nestum, oat, coklat, air botol standby dalam bilik.

Saya standby pisang selalu nya