Keputihan

Korang, tolong please. Macamana nak buat kalau keputihan macam taknak hilang la, macam² tips dah buat tapi still ada. Kadang discharge kuning & berbau. Kadang tekstur macam susu basi tu. Please helppp 😭 now dah masuk 23weeks

2 Các câu trả lời

Keputihan semasa hamil SANGAT NORMAL ya. Namanya leukorrhea dan sebab estrogen tinggi. Kalau risau, boleh pergi doctor tapi jika tak gatal, tak ada ruam, NORMAL ya. Jangan risau

6mo trước

Jangan Risau :) let me reassure u, SANGAT NORMAL ya :) tergantung kepada estrogen dalam badan. Estrogen ni jugak la Yang tolong support kehamilan so badan semua wanita beza, some perlu lebih, some tak seberapa :) Asalkan makan makanan sihat, jangan nak ambil apa apa tips Makcik bawang. Jumpa doctor je kalau risau :) Congratulations mummy! ❤️

mintak ubat kat doktor