Merawat keputihan

Hi moms! Ada tak tips macam mana nak rawat keputihan kadang colour putih susu, kadang colour kuning. Mind to share here, thankyou ☺️

5 Các câu trả lời

Awak awal kehamilan ke? Saya pun masa awal hamil keputihan keluar, saya ingt nk period sbb nak dekat period pastu pelik tk dtg, yg keluar keputihan

1y trước

Haah betul, awal kehamilan

Pernah try makan natural yogurt? Dia salah satu cara clean vagina selain keputihan

1y trước

Will try, thankyou!

G klinik, doc bg ubat msk dlm miss v..tapi sy xberani buat haha

Nak kurangkan keputihan... sis kena cut sugar..

biasanya makan benda manis tu keputihan 😅