kuning baby

korang tahu tak petua nk turunkan kuning baby bru lpas lhir ?

21 Các câu trả lời

Susu Kambing karihome boleh membantu tpi harga boleh tahan..Sy dulu bgi susu ni sampai turun habis tiada masalah.

2y trước

susu badan bagi juga..jangan dicampur dgn susu Kambing.

Minum air rebina sis sbb bby susu bdan kn … kerapkn susu kn bby tiap 1-2 jam bgun kn dia tuk susu …

mandikan baby dengan air dukung anak...saya amalkan masa ank first dulu..alhamdulillah kuning turun

2y trước

skrng syaa tgh mndikan diaa dgn ni lah

yg sy tahu kerapkan bg susu supaya dia kerap berak & kencing.

2y trước

bg mndi daun kucai, dlu anak sy bg mndi daun kucai st ja turun

kerapkan susu, saya dulu sejam sekali susu even malam pun sampai bacaan turun

anak2 sy pon mcm2 dh try...last skali BG mndi daun liu.. alhamdulillah turun

mandi dgn daun kucai...agak2 dlm segengam lagutu ramas dlm air...insyaAllah

ada orang amalkan makan anggur hitammm...cubalah mana tahu serasi...

Bagi mandi air daun belimbing buluh. Rebus daun dan biarkan sejuk.

anak sy mcm2 petua da iktiar.. last² hbis je pantang dia hilang sndri

2y trước

jnuh nk ulang kk ambik drh cm tu