Lepas bersalin period cycle jadi pendek

Hi korang. Saya sebelum bersalin period cycle length panjang gila, dalam 45 hari. Tapi lepas bersalin jadi 20 hari, pening kepala nak cari hari subur. Dah 4 kali period dengan period cycle yg 20 hari. Tapi bulan ni dah lepas expected tarikh period dah 7 hari huhu

2 Các câu trả lời

Pengalaman saya gitu.. Lagi2 saya ambil pil perancang. Bila stop pil perancang, 3 bulan juga period cycle nak back on track. Mungkin nak stabil kan hormone.

ambil pil perancang ke?