Silap tarikh

Korang pernah tak silap tarikh temujanji? Sepatutnyaa harini tapi korang ingat esok 💔😭, saya tersilap.. Aduhh.. Kena tunggu 5 hari lagi temujanji lain, nurse berleter jugak tadi call sebab tak ikot tarikh 😥

2 Các câu trả lời

stakat nie tak pernah lg la.. tapi musim skg nie.. dgn covid2 nie.. mmg kena ikut date die bg la.. bila kita tak g trpakse ambik date lain.. skg kn seme kena ikut temu janji.. kalau datang lewat dari masa yg die tulis.. mmg last skali la die layan kita..

bese la tu sis..stgh misi mmg cm2..smge dpmdhkan ye sis