mimpi buruk

korang perna x bermimpi ???saya ada mimpi ttidur lepas solat zuhur sya mimpi saya meninggal semasa bersalin😣 ada komplikasi😩..tkejut ada org nangis" pas tu terbgun dah masuk solat asar...#12weak #secondbaby

2 Các câu trả lời

Saya pun boleh kata kerap mimpi buruk sejak pregnant ni. Tapi cuba positifkan diri taknak fikir sangat takut stress. InsyaAllah takde apa😊

saya pun pernh mimpi mcm tu .. istigfar bebnyak mohon prlindungan dari Allah. in shaa Allah tak pape ..