Pelincir

Hi korang, nak tanya. Kalau pakai pelincir / lubricant ketika bersama suami. Boleh mengandung ke? Ada sesiapa kat sini bole bantu dlm pertanyaan sy ni ? terima kasih.

2 Các câu trả lời

tade kaitan pun dh klu suami ta lepas dlm mana mau sperm bagi salam dekat telur

5y trước

Tu sy tau, hihi. Cuma nak tau, ni kalau kes lepas dalam. Sbb bila baca info. Ade yg cakap kena pakai lubricant sperm friendly. But sy try pakai lubricant dari durex. Taktau la sperm friendly ke tak.

Sy pon pakai gk lubricant..ok je lekat..

5y trước

Ouh yeke. Sbb bila baca info. Ade yg cakap kena pakai lubricant sperm friendly. But sy try pakai lubricant dari durex. Taktau la sperm friendly ke tak.