upt

Assalam...nak tnya pendapat mommies..slalu lewat period brapa hari sesuai check upt? Sbb saya hari ni dah hari keempat lewat period..selalu on time je..tapi td check upt still -ve

12 Các câu trả lời

Saya pown da 4 hari lewat period tapi takot nak cek. Sbb pregnant sblum nie awal2 mmng tak detect 2 mggu lepas tu baru dia detect +ve. Tapi pregnant tak lama 9week keguguran. Skrg ttc semula

5y trước

Yee..mula tu takut nak check takut frust..huhu..ni rasa frust dah laa..semoga diberi rezeki buat puan dan saya

Depends sis.. Ada yg ley detect awl n ada yg tak.. Cam sy dlu sehari je lewat sekali check +ve.. Tak sangka juga 🤭

5y trước

Hopefully check skali lg +ve.. Sbb tak rsa tanda2 nk period lngsung walaupun dah 4hari lewat..tp duk sakit2 pinggang ja

Wsalam... Sama macam sy dah lewat 5 hari tp upt negatif... So skrg awak camne.. Dah dtg period ke belum?

4y trước

in shaa Allah ada rezeki untuk awak dlm msa terdekat.. semoga kita terus berusaha

Saya test upt 2 minggu lewat period. Test air kencing pertama lepas bangun tidur tu..

sy pom sedang alami bnde y same... 😪 tp awk ade kluar spott tk?

4y trước

Baiklah lain kali hati². Itu untuk kesihatan awak juga

Sy buat upt test 4 ari sebelom date last peyed ada npk smar2..

Tunggu 2wk lewat baru upt bg saya lewat 3-4d tu normal

2 mnggu lewat .klau baru2 ni tkot x nmpk lg line dia..

Xpe.. Tggu lagi seminggu.. Tkot hcg sis xpekat lagi

Saya 10 hari lewat.. Dah buat upt.. -ve 😇