Jenama Nipple cream terbaik

Hi mommies, jenama nipple cream mane yg bagus ye, pakai dpt hilangkan sakit

2 Các câu trả lời

Saya pakai ni! Actually nappy cream utk baby tapi boleh pakai utk chafed nipples, sangat berkesan. Kejap je dah baik. Tips orang lama-lama, marmet sikit pastu sapukan susu kita tu kat nipples. Dua-dua saya buat 😂 traditional and modern way.

1y trước

Waa Thank you mommy share 😍😍

saya guna palmers punya time nipple merekah+berdarah dulu. nak hilang sakit tu kena biasakn baby hisap je😂lama2 tak merekah dah.

1y trước

Oo kena biasa kan nti hilang sakit ye. Thank you mommies 😍