Dia penyembuh penyakit!

Korang, doa apa yang korang amalkan untuk dapat kesembuhan dari penyakit? takut bila fikir nak bersalin nanti

7 Các câu trả lời

amalkan ni sis. memang menjadi inshaAllah. sakit contraction saya pun xlama. sampai sy pun confuse sakit nak beranak dah ke ni. 2 jam mcm tu saya dh selamat bersalin sbb dtg ke hospital xsedar dah buka 5cm. amalkan dan hayati. masa kat labour room tu sambil layan contraction tu, sambil2 zikir doa ni.

2y trước

thanks mom. eh kita memang takkan rasa kalau tengah dilate eh?

Zikir nabi yunus, Surah2 dalam alquran. Alhamdulillah... Sy mudah sngt bersalin. X tau la masa sakit kat rumah,berapa cm. G hospital da 10cm,terus tolak labour room, kat dalam kereta, kepit kaki x bagi bby beranak dalam kereta. 😂😂😂

2y trước

Alhamdulillah.. Sy pasg mp3 audio sebelum tidur.. Masa nk beranak pun baca

amal surah maryam nk mudah bersalin...nk hilang sakit bersalin tu pyh.. sbb bersalin mmang sakit sgt.. tp inshaAllah klau awak bersiplin jaga diri & luka inshaAllah cepat sembuh..

Baca إنا فتحنا لك فتحا مبينا dan surah an-nahl ayat 78 hembus dekat perut tiap kali lpas solat 5 waktu.. In shaa allah mudahh.. Doa mudah bersalin

selalu dgr surah2 maryam,yusuf. selawat zikir. time sakit melayan contraction tu,baca zikir nabi yunus. in sha Allah mudah bersalin. dgn izin Allah

saya pun takut sangat bila fikir nak bersalin. Cuma org pesan kita kene positif and jangan fikir apa apa negative thoughts.

😌

2y trước

yang ni pun saya tengah hafal juga, minta2 berkesan