8 week

mom..sepa ada pengalaman preggy 8 week..doc scan ada janin bby kecil tapi heartbeat blm nampak..kena review 2 minggu balik..doa2 sya mom..semoga baby sihat2 saja didalam..penantian 10 tahun anak first

2 Các câu trả lời

Jangan risau momy.8 week masih awal.tunggu lagi dalam sebulan nanti,baru Ada heartbeat. Bawah 10 week mmg hanya nampak kantung kosong je.dah 15 week keatas Bru nmpak heartbeat.jangan risau.

Saya 13 weeks bru nmpk boleh detect heartbeat. Masa 9 weeks nmpk baby kecik bentuk mcm kacang je. Hehehe