bsp check kk

korang buat bsp dekat rumah sendiri ya? Kk bgi ke ? Saya dua minggu sekali kena pi buat bsp kt kk. KK sy xbg buat sendiri.. Malam je buat sendiri.. penat rasanya 😭 ulang alik kejar nk pegi keja lagi..ya Allah.. hmm

23 Các câu trả lời

boleh je buat kat rumah sendiri. bawak mesin tu kat nurse tunjuk sbb dia nk test bacaan jauh beza tak. kalau tak mintak je la MC. buat bsp boleh dpt MC

Biasa ada yang buat sendiri kat rumah je, tak berulang alik kk. Tapi nanti kandungan dah masuk 30weeks, sama juga kena pergi checkup dua minggu sekali😄

2y trước

btul sme ..isnin bsp..selasa review

Nurse suruh saya buat sendiri, malam je datang walaupun dia tahu saya surirumah. Dia kesian kena kerap datang. Alhamdulillah nurse semua ok je

sy 1st day bt BSP pg sblm bfast sj bt kat KK. Sy bawa glucometer sendiri compare dgn KK, result beza 0.3 sj, so boleh bt sendiri.

sis bgtau nk buat sndiri.. lpas tu pergi farmasi beli brg dan suruh farmasi ajar cara cek. nnt sis tulis sndiri pada rekod buku

kk saya bagi. sebab kk saya pon ramai org 🤣 jenuh diaorang nak melayan suruh dtg HAHAHA

kk sy bagi buat sendiri dkt rumah/farmasi,sbb sy ada alat sendiri so dorang ok je..

kk sye lgi suke kite buat sendiri 😅 ckp je awk kje, xboleh nk amek cuti selalu

Boleh buat sendiri kat KK tempat saya. Kesian sis kena ulang alik macam ni

sy buat kat kk sis.. malam punn kene gi kk.. berul penat rasanya..😔