5weeks or 6weeks

1st day of last period is on 8th jan 2023 . Kalau refer to asianparent app. Baru 5w1d tapi kalau refer apps lain dah 6w1d. So sebenarnya 5w or 6w ye ? Anyone tau calculate . Or anyone yg tarikh last period tu sama ? So korang pon baru 5w depends on this apps ke ?

4 Các câu trả lời

Mostly kira macam apps ni. I pun ada try apps lain yg kira advance 1 week. Confuse juga but i ikut apps sini. Sebab logic kalau kira 1 week tu after 7 days kan bukan the first day

1y trước

Faham . Noted . Thanks yaa

Pergi setting sis.. maybe app yg lain tu start dr 1w Gestation Age tuu.. awak klik Count as Week 0 ~ yg 6w tu App Period Tracker (Android) / P.C. (IOS) ke?

1y trước

Faham . Thankyouu .

Usually I count from the first day of period to the first day of next. 🫣

1y trước

Isee . Thanks yaa

Wah sama 1st day last period 8jan

1y trước

Yeah geng . Semoga dipermudah sehingga selamat bersalin .