Nama anak perempuan

Korang boleh sharekan link atau reference nama anak pempuan dalam islam tak? Saya dah google banyak tapi masih tak sure kalau ada pilihan lain atau tidak. Korang rasa nama zahra sedap tak?

14 Các câu trả lời

nama anak ni kan, jgn tanya org lain tau, tanya dgn husband. husband suka x nama tu kena tau sekali mksd dia. sbb awk dgn husband nnti yg akan pgl nama ank tu seumur hidup. pilih bukan sebab sedap je, tapi pilih sekali dgn mksd yg elok. google sama2 dgn husband, duduk sblh2. crik sama2. kalau susah sgt, suruh je mak mertua or mak sendiri pilih, lagi baik dri suruh org lain pilih.

2y trước

Kan.. bebas bertanya dalam apps ni.. asalkan syarat menjaga hati para mommies sekalian.. lagipon dia bukan mintak awak pilihkan... dia mintak ssiapa ada suggestion...klau takde abaikan... raikan shaja smua soklan dgn jawapan yg positif n mmbina..

sy pregnant ade standby nama anak perempuan, tapi scan dah 3 kali nampak boy..hehehe...so sy share nama yg sy dah pilih if anak perempuan 1. Leesa Dhuhawaa ( yang berani yang cerdik) 2. Hiranur Dhuhawaa ( cahaya berliam yang cerdik) hehehehe...semoga bermanfaat

2y trước

hehehe..kann..cantik..scan 3 kali boy..tp kalau tbe2 die buat suprise merasa lah sy guna nama dhuhawaa ni..hehehehehhe...

belkg letak nama zahra..cari nma depan lagi..bermula huruf A ,b @c..spya nanti klu kat kelas anak numbor giliran awal2🤭🤭cadangan sya la..anak2 saya smua letak huruf bermula B..jadi giliran dalam kelas antara 10 pljr terawal

Nama anak saya Zahra… maksudnya cantik, bijak & bercahaya. Kalau nama panggilannya Zara pun masih ada maksud… puteri, bunga yang cantik… Saya refer dekat https://nama.maxxmint.com/maksud

2y trước

yayy! thank you. i memang nak letak nama ni hehe

Wardah Zaara.. Wardah brmksud bunga mawar.. zaara bunga paling indah di taman hati.. atau Wardah Azzahra.. Bunga mawar + Cantik bijak n brcahaya...

anak buah saya nama zahra juga, zahra humaira ☺️. masa dia bahasakan diri dia yaya sebab pelat 😂, dah 6 tahun ni baru bunyi zawa haha.

2y trước

😂😂😂

letak nama ringkas dan mudah disebut. boleh letak nama srikandi islam kita

Nama ni diberi/ dipilih/ dicadang yg elok maknanya, bukan rasa sedap. 🤗

Dhia Ameena Dhia Auliya Tu nama anak perempuan sy.

elena zahra aufiya zahra zahra ayesha

2y trước

terima kasih for the recommendation