baby 1 bulan

hi korang, baby 1 bulan minum susu 1onz tapi setiap jam kira normal tak? sebab kawan2 saya yg anak sebaya ada yg menyusu sampai 4onz dah. baby saya 2onz je; buat 3onz dia tak habiskan . btw baby saya girl & minum fm

2 Các câu trả lời

normal sis jgn risau .. mmg sepatutnya 1jam 1oz .. anak kawan sis tu cuba tnya, baby minum 4oz setiap jam tak? sbb klau dh minum byk, jarak dia 2 3jam jugak .. bukan setiap jam 4oz ..