alahan kuat sikit

hi korang. apa tips utk kurangkan alahan, sakit kepala and tak sedap badan ya? 🥹 saya tengok mkanan pun nak muntah apatah lagi kalau makan. susu boleh minum HL je try beli similac tapi belum start minum. tak larat sgt dah rasa sbb perut lapar. berat turun dah 5kg spnjg 8weeks pregnant. agak mendadak. belum buka buku pink lagi sbb masih alahan.

1 Trả lời

minum air suam. saya dulu minum lemon suam. lega sikit lepas setengah jam tu baru makan. makan time kurang loya. kalau saya pagi mmg makanan tak boleh masuk. lepas 9am baru boleh makan. jangan bagi perut kosong. tiap 2 jam mesti ada isi. lagi masuk angin lagi loya sebab gas perut naik. cari juga makanan boleh telan. makan ingat baby tu ajelah kalau saya dulu. bila boleh makan nasi ayam itulah hari2 saya makan..