Suggest baby chair

Korang ada tak yang beli baby chair kat shopee yAng bebetul kukuh dan tahan lasak? Suggest pls #firstmom #bantujawab #firstmom #firstmom #firstmom

5 Các câu trả lời

sy beli kt shopee. jenis ni boleh ejas tinggi rendah n ada roda jgk . sy beli time sale tolak voucher tu semua dpt la hrga dlm rm60 cmtu . sarung seat dia boleh bukak n senang nk basuh bila anak mkn tumpah².

3mo trước

Betul ke saya baca review meja ni pendek dari ketinggian standard meja makan? Kalau duduk dgn anak dia rendah

tak pernah beli kat shopee. beli kat ikea je. tapi kalau sis on budget boleh je beli yang 2nd hand. kat Jalan² Japan ada jual banyak jenis. range harga ikut kualiti/kondisi.

3mo trước

Susah nak gerak sis sebab saya duk area kampung hahaha ikea berapa eh sis?

sye beli dkt kedai perabot je sis . alhamdulillah setakat ni bertahan, dh 3tahun pakai, skang bg kt si adik pulak guna.

3mo trước

sye beli dlm rm60 mcm tu kot.

saya beli 2nd je sis dkt marketplace facebook dpt dlm rm20 ikea punya alhamdulillah tahan walaupun 2nd

3mo trước

Ok nanti saya try cari. Thankyou!