Selain kopi @ teh?minuman ape yg elok untuk ibu hamil,susu tak boleh telan

Kopi berkafein?teh plak? Susu tak boleh telan...

17 Các câu trả lời

Teh pn kafein sis..dlu sy minum sikit je tea o...ms kenduri umh kazen..tgk2 next day g chckup..hb low jdnye..bsing doc kata..haa..spe suh minum.tea ni...even skit xblh katanya..dia xdela mrh..dia gelakkn je..n remind psni jgn minum..sbb xbaik.tuk.mommies ms.preggy kata nya..😉

Sy mmg xminum fresh milk.. Tp berperisa boleh.. Husb mmg stnby susu berperisa kotak2 kcil tu dkt rumah.. Bli 1 carton.. Susun dlm peti ais.. Stiap pagi tgal sedut.. Hehehehe.. Minum tu je.. Lpstu bli buah blend bt jus.. Pun sdp.

Kafein x bagus, x elok tuk pregnant. Kalau x boleh minum susu tepung pregnant try susu kotak biasa. Susu sgt pnting untuk baby. Bykkn minum air suam.

Minum jus buah. Sunquick ke. Horlick pom boleh... Kopi teh milo kafein. Sy elak 3mnuman ni sbab kalau mnum jadi pening, hb low.

Saya tiap lepas mkn tgh hri minum teh o ais 😰 susu tak msok tgok jeh nk muntah tak kesah la apa apa susu mual bila tgok hmm

Cuba beli susu kurma tu . Lagipun banyak khasiat & boleh naikkan hb :)

Sye mase mengandung banyak minum jus je, susu memang tklh telan 😂

4y trước

Klu rajin buat sndri.. Klu mls dtng beli Peel fresh tu je 😅

Horlicks.? 😅 Boleh jadi asbab ada susu badan.. hehehe

Sy minum anlene coklat yg panas, fresh milk n ape2 jus.

Jus buah. Minum susu berperisa lah. Yogurt ke.