Allah sakitnya.

Kontraksi makin kuatt, tpi jalan bawah masih 1 cm... Tanda darah, air ketuban pecah pon still xde, Mcm tk terdaya dh nk lawan sakit ni.. 38 weeks 5 days,anak sulong mmg akk rse mcm ni ke sakit dia... Sy smpai dua kali inject tahan sakit.. Tpi bukn makin ok.. Makin sakit... Ada tk ibu ibu pengalaman mcm sy??

2 Các câu trả lời

ada sis.. saya 2 hari kat hospital. sakit sangat contraction. bukaan bru sikit family da bg air selusuh. makin sakitt laa jawab nyaa.