mownik sicksnes

Knp ye sy mengndung kali ni mkn nasi x boly..bila mkn je mesty nk muntah balik..sy dh berminggu2 x mkn nasi.just mkn buah2an n air saja..p air kena yg masam2..knp ye.. klw tidak mkn nasi boly jejas kn bby dlm perut ke.

13 Các câu trả lời

Sis kene try cari makanan yang sis blh makan sb masa anak pertama saya mcm sis.. Ape pon x blh masuk. Lps tu try makan Tom yam jew yg lalu..

X pa..mkn buah2an,sayur2..susu..mee,laksa,bihun..roti.. sya pn sama..

sama lah mcm sy sis.. frst trmster sy x suka makan nasi. selama 1 sy makn buah je dengan biskut manis. rasa teruk sangt masa tu.. lngsung xde selera makann selain buah. apa2 bau masakan sy tk suka hidu..masak pun x. tp kdg trpksa jg sbb kena isi perut..klu tak, kena gastrik. dah masuk 5 bulan baru takde morning sickness. tp masih tak boleh terima daging dan ayam. makan sayur atau ikan je dpt ngan nasi lah.