Sushi kungfu terliur wehhhh

Knp xboleh mkn sushi ek? Sushi kat mlysia kan msak mknannya..mcm udang pn dia goreng..sotong pn masak..ayam pn goreng dlu..ke pulut yg xblh mkn?..td tgk kungfu sushi..terliur btl..telan air liur je la..huhu...

1 Trả lời

nak makan sushi yg bahannya dh dimasak, macam isi ada udang tempura, ayam karaage tu boleh je. yg kena elakkan yg sushi ada ikan mentah tu.

3y trước

sy pun ada masa mengidam sushi, ambik yg bahannya confirm dh masak je. yg ada ikan mentah semua tu nasib la mmg sy tk makan dr awal hehe.