Knp xboleh makan?

Knp xbole mkn tebu? Knp xbole minum air kelapa? Knp xbole minum air gas wlaupun dh tmbah air masak?

1 Trả lời

Air tebu dan air gas banyak sgt gula.. Air kelapa elok je diminum, kitaorg xde pantang xleh minum air kelapa smsa mengandung.. Tapai manis dan nenas masak pun boleh makan.. Baby dah lahir pun

5y trước

Sbb byk gula kot.. Tp klu tebu diperah beli tu elakkn la.. Sbb air tebu cepat tercemar.. Kalau ada tanam tebu sendiri.. Xpe makan sikit