baby sering mnangis

Knp baby saya lately kerap menangis & saya pun xthu punca. Ssu dah bg. Lmpin dh tukar. Ke prut kmbung? Tnda2 prut kmbung cmna ya mommy? Minyak telon & barut sllu je pkai hari2. Kdg2 bla lpaskan puting breast dri dia slpas dia ttido pn dia mngis balik. Sblm ni xcmtu. Bby sy ni prolonged jaundice dh 18hri arini. Tp bacaan dh smkin berkurang cma blm cpai tahap bacaan normal lg . #firsrbaby

1 Trả lời

Sis try tekan tgk perut baby keras atau lembot tak pn try jentik2 ada bunyi tak , tu tanda perut kembong . Baby berak @ kentot ? Baby ni kadang2 nk kita dekat dgn dia jaa .