Skit bahgian perut,lgi2 mse bjln. Kdg2 mgeras n lmbut perut sy.. adakah ea norml. Hb sy rndh 9.9

Kne pantau ktika hamil tnda2 bslin dsbbkn hb sy rendah.. adakah nie normal bg sy yg usia kndungan 32 weeks utk bslin. Dan klo dtkdirkn bslin awl adakh bby sy slamt n xde ape kompliksi ye? Sy rsau sgt..skg bby sy mmg aktive, tpi kdg2 bile mngeras n lmbut tu rse skit n ssh utk sy tdo apeth lg bjln.n kdg skit rse mcm nk buang air bsr tu sy xblh thn, sbbye nk bjln kne bgkok utk rse ok skit...#pleasehelp #ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

Normal, sy 31w pun sakit time berjalan. Sakit bahagian bawah perut n celah kelangkang. Dah tanya nurse time checkup, dia kata normal sbb berat baby makin bertambah, baby makin membesar

sy rasa normal. sy skrg 30w baby asyik mengeras je dan sgt² aktif sampai sy nak berjalan pun susah. rasa baby tu ada dekat bawah dah. sy jalan pun dah mcm peguin.

sama.sy pn alami nye..