Normal ke klau bby tlalu aktif n kerap mngras.. Atau tnda2 nk bslin.. Sy prgnt 35 weeks.. Tq

35weeks prgnt

2 Các câu trả lời

makin dekat due mmg bby lagi kuat keras..tp kne tgk la kekerapan dia kn takut tanda2 nk brsalin..sy skrg nk msuk 37w pun tgh mlayan dia punya ngeras2 tu..mmg x tahan kdg2 rse ngilu kt miss v..

3y trước

itu lar.. dia pnya mngras tu.. nk kna gosok2 prut.. bru dia ok blik.. pastu rsa nyilu je kt miss v klau dia mnendang

Sy da 35 minggu gak, tapi tak mengeras lagi cuma lambat gitu nk bergerak