scan

Kmy sekarang dh nk masuk 5 bulan dah...last scan bulan 3 haqi tu...lanie dah bulan 6 dah. .patutnya scan baby bulan lpz ..tpy kmy pening dgn nurse...doktor ckp bulan nie kena scan..skaly p jumpa nurse yg bg tarikh check up...dia p buh bulan 8 scan...bsp pun buat bulan 8...nak tnya la..normal ka oqg selang bsp smpai 2 hingga 3 bulan nie...kmy pening dgn nurse ja nie..doktor bgtaw betoi dah...nurse tu plk silap...

7 Các câu trả lời

lamanya gap nak scan. pergi swasta sis. buat detail scan terus. dah 20w sesuai buat detail scan tu

4y trước

pengalaman sy agak teruk bila check di kkm ni , pergi swasta jer sis setiap bulan doc akan scan and bg tau perkembangan bayi