Harini genap 12minggu 2hari

Kmarin 12minggu 1hri sya prgi scan.. then baby saya pandai gerak2 dah.. pandai tendang2.. ingat boleh shre video tapi tak bolee nak shre.. gmbar tak ada.. so sya bole crita kan sya.. doc llaki dan pmpn pun ketawa lucu.. sbab dia tendang2 🤣. Mau tngok jantina scan tu tak clear 😅..

2 Các câu trả lời

Sis boleh rasa dah ye gerakannya, next scan sis week keberapa

2y trước

gerakkn xda sis.. tp bila scan bole npk bby tendang2 😅

Masya Allah 12 minggu dah gerak? Aktifnya

2y trước

ya sis dah gerak.. doc ckp pn aktf.. sya tak dpat nk shre vdeo tu.. sya gmbr xda.. vdeo ja.. sbb tngk baby tendang2 😅