ingin tahu

Klu trsalah bg susu kat bby..ada efek x..byi sy 2 bln dh tp sy trsalah bli susu ..sy bli susu 6 bln ke ats..ada efek x..sbb tgk mcm dh aktif sgt..bby dh blh brdiri..

7 Các câu trả lời

Sya rasa boleh berdiri yg di maksud kn adlh baby 2bln bila kita angkat kaki dia tegak nak berdiri lama sbb pengalaman anak sndri yg girl ni mula dr 2bln kaki dia kuat brdiri bila kta angkat then 3bln dia mula nak melangkah cam kita tatih dia and Alhamdulillah 10bln baru boleh berjalan sndri

Efek dy sllu najis baby lah .. Tp kalo kte dh boleh berdiri 2 ... Mmg rezeki baby lh cpat DPT berdiri ... Tp xtwulh .. Berdiri mcm mne 2 sis ... Hihihi ...

serius 2bulan dah boleh berdiri sendiri ke? kalau susu tak pasti effect or tak tp kandungan susu lain2. better tukar .

4y trước

Luar biasakn bby dia..sbb dh blh bdiri😱😱😱

Kesan dr segi najis, mragam, muntah.. Klo dia susah berak, keras, ceri beri pn tanda juga..

Brdri tnpa pegang ke cmne😱😱😱😱hebatnya progress dia..2bln dh leh berdri..

4y trước

😱😱😱

Simpan je susu tu lps 6 bulan baru minum.

Sriuzlaa... Laju btl