buku pink

klu klinik swasta,nk bukak buku pink brapa yer bayaran sbb dh 22w... br perasan mengandung so sy jenis sensitif,kk nnt nurse biadap...hmmm

2 Các câu trả lời

Kalau period x regular normal je xperasan preggy. Xsemua nurse kk tu biadap. Jelaskan keadaan sebenar. Xd nye la diorg nak marah.

Nurse tmpat sy semua baik2..ari first p klinik smua friendly..ckap berbudi bhasa dan syum je bila smbut ibu2 dtg check..

5y trước

Sy kt kemaman sis..sy xprnah dtg kk kwasan ni cz sy bkan asal sini..sblm dtg tu ada jgak trfkir nurse nie grang2 kalau x ikut apa yang nak😅tp sngkaan sy meleset.. first time pergi semua baik2 walaupon bukan nurse bhgian ibu pregnant..asl jumpa je snyum meleret..sembang2 dgn kita pom mcm kwan2 dh lama kenal..kita pom hppy kan bila mcm tu..persekitaran yg positif😀