BUKU PINK SWASTA

Boleh tak kalau kita dah bukak buku pink dkt klinik swasta , dah scan skli and retail scan . Then next appoinment nak ke klinik kerajaan ya ? Sbb buku pink swasta tksama dgn buku pink kk , ada yang tahu ?#firstbaby

2 Các câu trả lời

Maksudnya next appointment tu awak nak proceed di KK hingga bersalin? Jika ya, boleh. Nanti awak akan ada dua buku pink. Satu KK, satu swasta. Macam saya doktor kepilkan terus jadi satu buku.

kena gi kk rumah awak dulu la tanya. call pn blh