pertanyaan

klu kita rs cm pregnent tp chek upt 1 line boleh ke kita teruskan mkn pil perancang..sbb xda bukti mengandung..dan sekiranya kandungan msh baru ada kesan x pd kandungan.sbbnya sy tidak merancang untuk mengandung tp klu ada sy terima.

1 Trả lời

Saya 3x saya check .😅 alhamdulillah kali kedua dgn ketiga baru nampak .ikut atas org sis .taksemua org sama , macam saya time tu saya makan jamu turun darah sebab takperiod ,alhamdulillah kandungan saya jenis kuat .