nak tahu

Klu baby 4bulan demam dktor bg ubt x

3 Các câu trả lời

Doc akan bg paracetamol dlm kuatiti yg sikit. But they will advice, bg bila teruk saja. Means slagi boleh, jgn bagi la sbnrnya. Ubat-ubatan mmg xelok (not recommended) utk bayi.

4y trước

My 2nd baby time dia 3-5bulan asyik demam je. Plus selsema & batuk. Kl gi KK or klinik swasta mmg dia bg ubt air pink tu je. Sukatan 1.5ml every 6hours. Sabar je. Budak nk membesar. Insyaallah.. Xda apa2 tu. Kl suhu pns sgt, kerap bsh kn bdn dia..

Selalunya tk bg. Actually better tak bg sbb bg imun baby kuat tanpa ubat

4y trước

Just basahkan bdn dia terutama wkatu mlm

bg tp dlm dos yg sedikit...