salam

Klo bby sembelit,bg mkn cm biase ke tgu dia brk dlu,sbb dia mkn byk tpi x brk cm smblit pula

4 Các câu trả lời

Bagi Baby minum air suam sikit ditambah dengan 1 sudu kecil brown sugar. Boleh bagi juga prune juice yg khas utk Baby ( boleh beli kat bahagian yg jual makanan bagi kat supermarket..) tapi baby dah berapa bulan? Kalau newborn, tak boleh bagi air gula perang atau prune juice lagi..

5y trước

Ur wc.. klau ank sye lpas bg jus terus lancar.. cuma sye tambah air ckit, bia cair ckit..

bby brpa bulan? dh start mkn ye. mgkin ad makanan yg kurang sesuai. atau kdg2 stngh bby xsesuai beras putih. try beras perang pulak. tp bnyakkn mnum air masak lpas makan.

Mse bru lhir ary tu smpai 2,3bln gak lh ok minum botol skg dh xnk xtau npe

Bnykkan air.. bby umo bpe??

5y trước

Aah susu bdan krang..