rambut gugur

hello klo bby ggur rmbut tu normal ke?ada petua tak untuk kurngkn kgguran rmbut bby..

4 Các câu trả lời

anak sulung saya pon gugur jugak dlu .. tu sbb rambut mase lahir dia tak cukur .. lepas cukur rambut mase lahir dia .. rambut dia lmbt tumbuh pulak .. hihihi.. saya guna jerslin oil wrna emas untuk kegunaan rambut . anak sulung umur satu tahun setgh kot bnyak dh rambut .. try lah ..

Memang biasa... Lps 6bulan baru rambut baby akan stop gugur... Tu yg doc nasihat kat I... Tapi memang btl... Skrg x gugur..

biasanya normal rmbut bby ggur..nak ganti dgn rmbut yg baru..bby umur brapa?

bru nk msuk 1 bln

5y trước

normal je..org tua kta sbb nk ganti rambut baru....