sensitif

klau prgent ank pmpuan mmg sensitif ke? tambahan pula suami dh start menggatal duk cari pmpuan jual bdn?? kt media sosial?

19 Các câu trả lời

Suami sy x cm tu..tp sy yg sensetiv wlopn ngndung bb boy...tngok ig dia kt all tu kan byak pic pmpuan pelik gk la..sdangkn all sy byak pic org mekap n bb sbb tu la yg sy slalu search..trus sy sound klo ko rasa nk cuci mta..aku pon leh buat n kooo sabaaa ye tggu sikit lg aku besalin kejap je aku psang badan...memang ugut dia.sbb dia knal sy dlu seksi x bertudung rmai kawan laki n ada kejaya sndri x hadap pon duit dia wlopon dia bg nafka...tu je sy ajar dia...memang dia tau sy jenis berbalas..

5y trước

Ha tu je ajar dia..x suka nk makan hati nk sabar2 dgn kerenah dia..ko buat aku buat.bru ada akal..so lebh baik jgn buat klu xnk kene gk..

Sy pun preg ank prmpuan, dan suami pun mula bt hal. Byk kali kantoi duk dm prmpuan dan chat lucah. Sy pun mngamuk, alhamdulillah skrg ni. Sy sllu kna pntau dia. Kna kongkong skit utk kbaikan kite. Hri2 cek fon dia, walaupun xjmpa apa. Klu Allah dh nk tnjuk, akan nampak jgk dpn mata. Sis jgn brhnti doa. Dan zikir ya syakur (mtk supaya suami hargai kita) dan ya maniq (supaya Allah jaga suami kite dari masiat, zina dan prmpuan lain)

Lelaki mmg gitu , nak2 pulak ada app chat2 yang mengarut . Mula lah ada chat pompan lah apa lah .. isteri mengandung suami duk mengatal .. lelaki gini bagi ajar sikit , bila isteri dah takde baru lah nak menyesal nak menangis ..

Kalau pregnant anak lelaki atau perempuan, semua jadi sensitif bila suami buat hal 🤦🏻‍♀️. Bukan sebab pregnant anak perempuan je. Semoga dipermudahkan urusan sis ye. Aamiin 🤲🏻

Bsabar ya sis...apa yg tjadi smua ada hikmah...sis kena kuat... Bkn preg ank boy or girl... Smua isteri yg tgh preg akn sensitif kalau suami buat hal...

Mengandung bby boy or girl semua mudah sensitif..kdg2 rasa nk marah walaupun hal kecik..mungkin sbb penat dgn pembawaan budak kot

Fokus anak je jemah...laki kemain sebok menggatal. Sambil awak positif. Sabar jugak. Ingat anak...anak

Mg Allah bg sis kesabaran dan d pemudahkn segala urusan sis..Allahuma aamiin...jg dri bebaik k

Bersabar ya sis..perbanyakkan berdoa moga Allah kurniakan hidayah buat suami sis

Kalau saya somi mcm tu pun saya sensitif , xyh tunggu ngandung errrrr