Berat badan

Klau kita bf tp cmpur susu formula mmg cepat lpar and makan bnyk ke?..tp bf kerap bg dri susu formula..4 /8 timbang naik 2 kg..dari 53 ke 55..makan bkn sikit..makan bnyak😄😅badan pun dh berisi..berat still naik atau turun klau mcm ni..confius

2 Các câu trả lời

normal kalau berat bdn naik sbb bf ank... xpe nnti ank dh tak mnyusu lg nnti after 2 year .in shaa Allah berat blh turun..ada org susukan ank berat nya turun..mcm sy dlu berat sy naik sbb kerap lapar..ank dh umur 5 tahun br berat sy btul2 byk drop sbb dh start bz ke hulu.ke hilir hntr ank g skolah