Nak tanya ni sis

Klau kita 15 week mmg rasa perut tak sedap ke ...kadang²selalu rasa bubble dalam perut.. ##pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby#seriusnanya

12 Các câu trả lời

Same! Saya dah 17 weeks. Mula rasa mcm tu masa nk dkt 16 weeks. Bila tanya mak saya (beliau bidan berlesen), dia kata tu baby da start gerak. Mcm bubble or denyut2 dlm perut. Skrg rasa geli mcm nk tergelak je. Hehe.

Saya pun rasa macam tu juga dulu sis. Mungkin tu gerakan baby kot tapi baru baru lagi jadi tak berapa berasa sangat. Rasa macam bubble macam tu je. Nanti dah masuk 18 minggu dapat la rasa baby gerak gerak 🤗

saya pon 15week 4d.. perut selalu ada rasa mcm bubble.. mcm angin berpusing2 dlm perut.. kalau baca2 tempat lain kata mungkin itu baby tengah bergerak.. Wallahualam…

2y trước

Alhamdulillah.. semoga baby2 kita sihat2 je dalam perut, Aamiin

Hi sis. Ya akan rasa ada bubble dalam perut. Saya pun tak pasti bunyi baby sedu atau apa. Sebab pernah tanya nurse pun tak pasti.

2y trước

hi tq💕

Sy rase perut penuh sangat. Lambat mkn terus muntah angin tolak pstu perut cam kembung besar tak pdn baru 14 minggu 🥲

sama la kita sis, saya 15weeks jugak kadang² rasa mcm ada bubble meletup² dlm perut

sya pn 15w 4d...memang rasa x sedap perut ..macm kembung semua ada....huhu

sy 13w pun dh rasa xselesa law angin,awk try urut blkg tengkuk

I rasa bkn bubble xpi prgrakkan baby sis, same s me

sama sis, 15w gak. perut xsedap, saya rasa angin

2y trước

tulah..tq awak💕💕