Hai saya nk tnye,saya last period 25/7 . Prgi scan ngn check doc kata kandungan bru 6 minggu.

Klau ikut trikh last period dah 2 bulan lebih. Jdi saya pelik knpe bru 6minggu. Ada spe2 boleh bg pandangan tak?

1 Trả lời

Kalau awak jenis yang irregular period, normal.

12mo trước

saya prnah gugur bln 3 hritu,lepas gugur tu period dtg tiap bln tpi dtg tgah bulan kalau dulu hujung bln. saya dah dua kali scan kt swasta. so nanti 8minggu saya ingt nk g scan semula utk tgok ada jantung or x