due date di tukar

klau ikut kan kira dri last period dh nak masuk 14mnggu , due dlm 06.10 .. tp 2hari lpas scan doktor ckp kena ubah.. baby bru 10mnggu due pun tukar ke 31.10.. hujjjjuuuuunnnnngggg sangaat? tapi agak pelik, perut sya dh besar.. msa mngandung anak no 1&2 7bulan bru nmpk baby bump itu pun org akan fkir bru kndungan msih 4,5bulan??‍♀️ berat sya awal mngandung 39kg ja tu yg baby bump x besar.. kali ni dah ada baby bump..

1 Trả lời

sya due 7.12 sya dh masuk 15minggu ary ni...mcm mne awk punya lgi cpt...