🥺🥺🥺🥺🥺

Klau dah minggu ke 6 memang Perut akan Terasa sakit sakit ka?

3 Các câu trả lời

saya dari minggu ke 4 sampai minggu ke 6 rasa sakit sakit jugak.. tapi mak saya cakap itu biasa tanda2 awal dia baru nak jadi.. insyaAllah

2y trước

Terima kasih ❤️

Tak de la sangat sakit. Kadang kadang macam ada sikit tegang atau cramp yang sekejap je. Kalau sangat sakit, baik jumpa doktor ya.

2y trước

Sebab sekejap2 dok sakit. Risau. Terima kasih 😊

normal sis klau mild pain..rahim nk mngembang..y x normal sakit mlampau n kuar darah

2y trước

Terima kasih ❤️